World Horti Center: een internationaal toonaangevend centrum gericht op de tuinbouwsector

Het World Horti Center wordt een internationaal gericht toonaangevend centrum gericht op de tuinbouwsector waar bedrijfsleven, onderwijs en overheid samen innoveren, verbinden, creëren en inspireren. Demokwekerij Westland en MBO Westland nemen hun intrek in het World Horti Center en zien uit naar een intensieve samenwerking met het bedrijfsleven op het gebied van onderzoek en onderwijs. Actuele thema’s als watermanagement, voedselvoorziening, voedselveiligheid, welbevinden en duurzaamheid zijn een belangrijk onderdeel van het centrum.

Het gebouw biedt plaats aan 1.200 studenten en zo’n 80 bedrijven presenteren er hun meest innovatieve ontwikkelingen voor de tuinbouw. Het aantal internationale zakelijke bezoekers zal naar zo’n 25.000 bezoekers per jaar gaan.

Stichting GFFX bereikt hiermee samen met haar partners Demokwekerij Westland en MBO Westland doelgroepen als studenten, producenten, in- en exportbedrijven en internationale relaties van bedrijven. Doel hiervan is het versterken van de profilering en imago van de tuinbouw in Nederland.

Wilt u deelnemen als huurder en participant van het centrum, neem dan contact op met Mark Zwinkels op telefoonnummer 06-29 014 305 of via email markzwinkels@worldhorticenter.nl

Het WHC opent september 2017 haar deuren langs de Middelbroekweg in Naaldwijk.

 

foto: 21 april 2017

Huurder worden in het WHC

Mark Zwinkels

Projectmanager World Horti Center

06 29014305