Op 16 mei en 3 juli nodigde HortiValley een groep jonge mensen uit de tuinbouwsector uit om twee Masterclasses ‘content schrijven’ bij te wonen. Deze masterclasses vonden plaats op de prachtige locatie van Koppert Cress en zijn onderdeel van een wel heel bijzonder project. Samen met zo’n twintig stagiair(e)s en young professionals die werkzaam zijn in de tuinbouwsector is het Young HortiValley Team (YHVT) opgericht. Een initiatief om aantrekkelijke content te laten creëren door de doelgroep zelf. Ze delen eigen ervaringen uit hun vakgebied en laten zo aan leeftijdsgenoten zien hoe mooi de horti sector werkelijk is.

Iedere jonge content maker heeft toegezegd elke maand content aan te leveren voor publicatie op het HortiValley platform. Ze zijn hierin vrij om zelf te bepalen wat voor content ze precies maken, ze kijken immers door de bril van de doelgroep en weten als geen ander wat wel of niet HortiValley-waardig is. De beste content maker wordt na een aantal maanden beloond met een gloednieuwe GoPro-camera.

Ter motivatie organiseert HortiValley bijeenkomsten met content workshops voor de jongeren. Bij de laatste meeting, afgelopen maandag 3 juli bij Koppert Cress, hebben de creatievelingen hun voortgang besproken en kregen ze een inzicht in het online bereik van hun creaties. Uitwerkingen van content, gemaakt door het YHVT zijn al volop te bekijken op het platform of bekijk ze hieronder.

Talent altijd welkom
HortiValley is trots op het huidige team van enthousiaste jongeren, maar de deuren zijn nog niet gesloten. Hoe meer talenten hoe beter. Heb jij een stagiair(e)/young professional in dienst of ben je er zelf één? Bijdragen zijn van harte welkom. Aanmelden of meer info? Het YHVT is bereikbaar via: redactie@hortivalley.nl