HortiValley verbindt studenten en young professionals aan tuinbouwbedrijven

HortiValley is hét platform waar studenten en young professionals zich kunnen verdiepen in de wereld van de tuinbouw en een mogelijke toekomst in de sector. De tuinbouwsector schreeuwt om nieuwe jonge talenten om ook in de toekomst alle zaken draaiende te houden. De portal is opgericht door de Stichting Greenport Food & Flower Xperience met ondersteuning van Greenport Horti Campus en Westland Marketing.

Partnerschap met HortiValley betekent voor organisaties dan ook een directe link met juist die jongere doelgroep. Vacatures en stageplaatsen van partnerbedrijven worden in zodanige context gedeeld dat ook de groep jongeren wordt aangesproken die voorheen nog geen ambities had in de tuinbouwsector. Kortom, een verrassende nieuwe groep ambitieuze jongeren staat klaar om overtuigd te worden van de ins en outs van een tuinbouwtoekomst.

HortiValley heeft als doel om informatie uit de sector niet alleen te delen, maar op zo’n manier over te brengen dat de jongere doelgroep er een duidelijk beeld bij kan vormen. Bij elke publicatie stelt de redactie de vraag: wat is de meerwaarde voor de student/young professional? Hoofdonderwerpen hierbij zijn voedselvoorziening, voedselveiligheid, gezondheid en welbevinden.

Het platform groeit en krijgt met meer gebruikers een steeds sterkere positie. Er zijn ambities om in de toekomst nauwer samen te gaan werken met soortgelijke organisaties om die positie te versterken en nog meer young professionals te bereiken. De nieuwe generatie heeft het recht geïnformeerd te worden over deze prachtige sector!

Partner worden van HortiValley

Wim Halverhout

directeur HortiValley

T: 06-29309369