Partners, Founding Fathers, Sponsors, GoldCardClub leden

De Partners, Founding Fathers en Sponsors zijn de bedrijven, die het initiatief van Stichting Greenport Food & Flower Xperience ondersteunen. De Partners nemen actief deel.
In november 2016 is gestart met de bouw van het World Horti Center op het terrein van Trade Parc Westland. Onze partner Demokwekerij Westland vestigt zich in het complex.

De Founding Fathers treden op als Raad van Advies voor de Stichting GFFX en komen één keer per kwartaal bijeen.

De Sponsors ondersteunen het initiatief. Stichting GFFX is de sponsors zeer erkentelijk voor hun bijdrage.

De leden van de GoldCardClub steunen de Stichting Greenport Food & Flower Xperience met haar projecten. Wij zoeken 25 leden uit de verschillende sectoren van de tuinbouw, die meedenken over het behoud van de internationale uitstraling van de Nederlandse tuinbouw. Klik hier voor meer informatie of neem contact op met Ruud van Oppenraaij E: info@greenportxperience.nl  T: +31 (0) 6 2215 1238.

Partners

Founding Fathers

Leden GFFX Goldcardclub

Steun de Stichting Greenport Food & Flower Xperience met zijn projecten en word lid van de GFFX Goldcardclub. Wij zoeken 25 leden uit de verschillende sectoren van de tuinbouw, die meedenken over het behoud van de internationale uitstraling van de Nederlandse tuinbouw. Voor meer informatie neemt u contact op met Ruud van Oppenraaij E: info@greenportxperience.nl T: +31 (0) 6 2215 123

Sponsors